Суштина поетике
 КЊИЖЕВНИ ЧАСОПИС
________________________________________________________________________________________________________________________16_

https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=href=$url&display=popup&ref=plugin
Подржавамо
Нови књижевни часопис Сизиф
Група младих људи задала је себи задатак – покренути часопис који ће се бавити књижевним темама. Досад су успешно објавили два броја. Ми, који већ двије године уређујемо часопис Суштина поетике, знамо како то често уме да буде мукотрпан и незахвалан посао,  одлучили смо да их подржимо у њиховом раду, јер су нам по неким циљевима и размишљањима слични. Не желимо да се такмичимо –  желимо да похвалимо и помогнемо свима који раде на промоцији уметности и културе. Из тог разлога вам срдачно препоручујемо да читате нови књижевни часопис – Сизиф.

 

Уредништво Суштине поетике

 ▼▲

 

Часопис Сизиф окупља углавном младе ствараоце, који се крећу у доменима поезије, прозе, филма, позоришта, стрипа, цртежа и слично. Циљ покретања овога часописа јесте то да пружи шансу талентованим младим људима да нам открију своје потенцијално умеће у овим областима, да им омогући да свој таленат поделе са читаоцима и поштоваоцима уметности, али и то да можда у себи открију и нове таленте или да комбинују постојеће у нешто сасвим ново. Неопходно је непрестано проналазити нове таленте како бисмо увек били у уметничкој кондицији и како бисмо успевали да нешто што заиста вреди не оставимо неоткривеним. Сизиф излази једном месечно, а пожељно је да радови буду послати најкасније до 25. у месецу, и то на следећу мејл адресу: [email protected]. Такође, поводом објављивања сваког броја организујемо промоцију тога издања, на коју позивамо младе уметнике који сарађују с нама да гостују, али и све заинтересоване. Промоције се одржавају у просторијама доступних галерија, библиотека, културних центара итд.

Уредништво Сизифа